Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 7. Innovació tecnològica per la identificació de l’usuari

WEBINAR Nº 7. Innovació tecnològica per la identificació de l’usuari
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, el passat dijous 6 de maig ha tingut lloc el WEBINAR Nº 7. Innovació tecnològica per la identificació de l’usuari.


La sessió, la qual ha tingut 257 reproduccions, ha comptat amb la benvinguda per part del Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya, i ha estat moderada per Enric Ibañez, d’Ecoembes. Seguidament, Teresa Guerrero, Cap del departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha detallat l’ordre d’ajuts per la recollida selectiva de residus municipals de 2021. Posteriorment, s’han explicat diferents iniciatives i experiències a nivell català.


En primer lloc, David Llongarriu, Cap de servei del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), ha exposat una valoració de la implementació de contenidors amb sistemes d’obertura mitjançant targeta magnètica a la comarca de la Garrotxa. En segon lloc, Zacarías Torbado, tècnic del CircularLab/Ecoembes, ha detallat el nou model de devolució i recompensa (SDR) anomenat Reciclos. En tercer lloc, en Ricard Jorba, gerent del Consorci del Bages per a la gestió de residus, ha explicat l’experiència amb els contenidors amb tecnologies d’identificació d’usuari instal·lats al Bages. En darrer lloc, en Carles Salvans, tècnic de la Mancomunitat de La Plana, ha compartit coneixements sobre la unió de tecnologies d’identificació de l’usuari afegides a models de recollida selectiva porta a porta.


La sessió ha conclòs amb un torn de preguntes que els assistents han plantejat durant el transcurs de les ponències.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme