Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 9. Innovació tecnològica per al seguiment del servei de gestió de residus municipals

WEBINAR Nº 9. Innovació tecnològica per al seguiment del servei de gestió de residus municipals
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest passat dijous 8 de juliol ha tingut lloc el WEBINAR Nº 9. Innovació tecnològica per al seguiment del servei de gestió de residus municipals.


La sessió, la qual ha tingut 146 visualitzacions, ha estat moderada per Teresa Guerrero, cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya.


En primer lloc, obrint el torn de ponències, Marisa Álvarez, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ha compartit l’experiència de Sant Cugat del Vallès a la millora continua dels serveis de neteja i recollida de residus. En segon lloc, Ramon Ardanuy, tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal del Segrià, ha explicat el sistema de control de la prestació del servei de recollida i establiment d’incentius que té lloc a la comarca, així com els mecanismes de control emprats. Seguidament i en darrer lloc, Àlex Pascual, cap de secció de Serveis Urbans de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, ha exposat el model de gestió del Prat de Llobregat, el qual fa ús de tecnologia SMART.


La sessió ha finalitzat amb un torn de preguntes que els assistents han plantejat durant el transcurs de les ponències.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme