Inici / actualitat

ACTUALITAT

Manual Tècnic de Comunicació Efectiva sobre Residus per a Entitats Locals
28/06/2018
La Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i Ecoembes han elaborat el Manual Tècnic de Comunicació Efectiva sobre Residus per a Entitats Locals, una guia disponible online que pretén posicionar-se com un document de consulta i referència en matèria de comunicació i informació digital per a tècnics municipals en l’àmbit dels residus.

Es tracta d’un recull de recomanacions bàsiques sobre la informació susceptible de ser publicada a les pàgines webs locals, així com aquells continguts que puguin resultar més rellevants i d’interès per a transmetre de forma senzilla i visual, informació sobre la gestió adequada dels residus domèstics, fomentant l’adopció de comportaments responsables i incrementant la participació ciutadana en aquest àmbit.  

A més, el document inclou altres punts relacionats amb les eines tecnològiques que poden utilitzar-se per a millorar la posada en marxa i desenvolupament de la plataforma web de residus, així com consells sobre el tipus de llenguatge que s’ha d’utilitzar per a què la informació sigui clara i concisa i arribi al màxim públic destinatari.

Els tècnics municipals que ho requereixin podran sol·licitar una plantilla interactiva per a què puguin personalitzar-la i, un cop finalitzada, difondre la informació municipal en matèria de residus. També es poden descarregar els recursos per a editar la plantilla, una carpeta comprimida on es disposa de consells sobre com personalitzar la plantilla municipal de residus. 

A continuació trobaran l’enllaç per accedir al Manual de Tècnic de Comunicació Efectiva sobre Residus per a Entitats Locals.

Seguidament trobaran l’enllaç per accedir al Manual disponible en quatre idiomes: eusquera, castellà, valencià i gallec.

Per últim, trobaran l’enllaç per sol·licitar la descàrrega de la plantilla web. 

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme