Inici / actualitat

ACTUALITAT

Jornada: Noves tendències en recollida selectiva a Catalunya
15/05/2018
El proper 7 de juny es celebrarà la jornada Noves tendències en recollida selectiva a Catalunya, organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, adreçada a tècnics municipals i a professionals de l’àmbit dels residus.

Durant la jornada, s’explicaran les experiències actuals i les noves tendències en matèria de residus que s’estan duent a terme en diferents indrets de Catalunya, les quals pretenen augmentar el percentatge de recollida selectiva. 

Entre els casos que s’exposaran, es troben les experiències de Lleida i Barcelona en matèria de recollida porta a porta comercial i a grans productors, l’ús de contenidors tancats amb identificació a la Garrotxa i l’ús de contenidors oberts amb control d’ús a l’Urgellet. D’altra banda es coneixeran les experiències de pagament per generació als municipis de Vilablareix i Riudecanyes, la gestió dels residus comercials i de serveis a l’àrea metropolitana de Barcelona i la gestió de la FORM a l’Hospital de la Vall d’Hebron.
 
La jornada es celebrarà a l’edifici Vèrtex situat al Campus Nord de la UPC de Barcelona i és gratuïta, però es requereix d’inscripció prèvia (formulari). Podeu consultar el programa de la jornada en el següent enllaç.

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme