Inici / actualitat

ACTUALITAT

Nova aplicació per comunicar incidències en l’àmbit dels residus i la neteja viària a Mataró
09/05/2018
MataróNeta és la nova aplicació per a dispositius intel·ligents que l’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa, permetent als ciutadans comunicar qualsevol incidència en matèria de neteja de la via pública i recollida de residus.
 
L’aplicació està dissenyada per tal que es puguin comunicar incidències mitjançant l’enviament d’imatges geolocalitzades. Un cop enviades, l’avís arriba a una brigada d’intervenció ràpida que actua per resoldre la incidència. En aquest sentit, les brigades d’intervenció ràpida, distribuïdes per les 4 zones de la ciutat, estan formades per 4 operaris amb un vehicle i un terminal mòbil cadascuna.
 
 
Un cop resolta la situació, el ciutadà rep un comunicat informant-lo que la seva incidència ja ha estat solucionada. A més, el ciutadà pot consultar en tot moment l’estat de les seves incidències des del menú Històric.
 
La nova aplicació, que forma part del pla d’acció per millorar l’estat de neteja i la recollida de residus de la ciutat, permet la incorporació de la tecnologia en el servei de neteja municipal, promou la participació ciutadana i la creació de brigades ràpides.
 
L’aplicació es pot descarregar de manera gratuïta per a smartphones amb sistemes operatius iOS i Android.
 
En aquest context, els recomanem que consultin les següents actuacions de la Plataforma, on s’explica la implementació d’eines telemàtiques per notificar incidències en l’àmbit dels residus (consulta aquí) i la implementació d’una aplicació per a dispositius intel·ligents en l’àmbit dels residus (consulta aquí).

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme