Inici / actualitat

ACTUALITAT

Granollers guanya el premi El Contenidor d’Or
11/01/2018
Granollers s’ha proclamat guanyadora del concurs El Contenidor d’Or del mes de novembre, un premi que concedeix Ecovidrio. El municipi s’ha col·locat en primera posició gràcies a l’augment de la taxa de recollida de vidre fins al 65%. Així doncs, mentre que el novembre de 2016 es van recollir 0,74 kg d’envasos de vidre per habitant, el passat mes de novembre cada habitant ha reciclat de mitjana 1,22 kg. 
 
El concurs es va iniciar el passat 1 de novembre i s’allargarà fins al 30 d’abril del 2018, on cada mes es quantificaran els residus de vidre que es reciclin als 12 municipis catalans participants i es compararan amb els recollits durant el mateix mes de l’any anterior. Un cop acabat el certamen, el municipi que més hagi augmentat la taxa mensual de reciclatge de vidre serà el guanyador final i podrà proposar un projecte de ciutat. 
 
Resultado de imagen de contenidor d'or granollers

En reconeixement de la implicació de tots els veïns de Granollers, el passat 14 de desembre es va instal·lar a la plaça Josep Barangé El Contenidor d’Or, on lluirà fins que es proclami un nou guanyador mensual.
A més del guanyador, Sant Boi de Llobregat completa el podi en segona posició, amb un augment de la taxa de recollida de vidre del 26%, i Rubí, que ha augmentat la seva taxa en un 18%. 

En aquest context, els recomanem que consultin la següent actuació de la Plataforma, on s’explica la realització de campanyes de sensibilització que incorporin incentius directes pels usuaris (consulta aquí).