Inici / actualitat

ACTUALITAT

Girona acollirà la segona edició del Fòrum Internacional de Gestió de Residus #wasteinprogress
06/02/2018
Després de l’èxit de la primera edició, del 21 al 23 de febrer de 2018 es tornarà a celebrar el Fòrum Internacional de Gestió de Residus #wasteinprogress al Palau de Fires de Girona. Aquest any, el congrés tractarà sobre com afrontar la gestió de residus en municipis i en regions turístiques, així com en grans esdeveniments, tenint com a repte assolir l’objectiu del 60% de recollida selectiva fixat per la legislació catalana. 

La part central del Fòrum seran les ponències, exposant casos de ciutats que tot i que durant les èpoques vacacionals multipliquen la seva població, aconsegueixen arribar a nivells de recollida selectiva del 50% al 70%. Així, s’intentarà donar resposta a preguntes com ara l’impacte que tenen les grans concentracions de persones sobre la generació de residus, o bé com es poden gestionar aquests pics de generació de residus. 

La voluntat del Fòrum es tornar a ser un aparador de projectes d’innovació en models de recollida de residus i un punt de trobada professional que promou espais de connexió. En aquest sentit, a l’edició de l’any passat es van presentar 12 projectes al Fòrum Innovació, hi va haver 26 empreses punteres presents a l’Espai Empresa.