Inici / actualitat

ACTUALITAT

1.500 mascaretes donades pel Projecte Reciclos a centres mèdics del Pla de l’Estany
05/06/2020
El projecte Reciclos, impulsat per Ecoembes i The Circular Lab, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, és una iniciativa que té per objectiu incrementar l’índex de recollida selectiva d’envasos lleugers a través de l’ús del mòbil com a eina. En aquest context, el ciutadà ha de registrar-se a la pàgina web de la iniciativa i, mitjançant una aplicació mòbil, ha de realitzar una fotografia a les llaunes i ampolles buides on es visualitzi el codi de barres de l’embalatge. Posteriorment, ha de dipositar-los al contenidor groc i escanejar el codi QR disponible en el mateix. Un cop realitzats aquests passos, l’usuari rep punts anomenats "reciclos” que són bescanviables per participacions en sortejos de premis o campanyes.
 
En aquest context, a principis del mes d’abril i amb el suport de l’Associació de Micropobles de Catalunya, es va posar en marxa una iniciativa emmarcada dins del projecte Reciclos a través de la qual els ciutadans van poder bescanviar els seus punts per donacions de material sanitari, contribuint a la lluita contra la Covid-19. Es van entregar 1.500 mascaretes de protecció tipus FPP2 al Centre d’Atenció Primària, a la clínica Salut de Banyoles i a l’Hospital Trueta de Girona.
 
Des de la posada en marxa del projecte Reciclos a la comarca l’any 2018, diverses campanyes solidàries han estat beneficiàries de les aportacions dels usuaris a través de l’aplicació.
 

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme