Inici / actualitat

ACTUALITAT

Disponibilitat econòmica, terminis i execució de campanyes de foment de la recollida selectiva
15/05/2020
Els sistemes integrats de gestió (SIG), Ecoembes i Ecovidrio destinen recursos econòmics als ens locals de Catalunya per finançar les campanyes que fomentin la prevenció, la recollida selectiva i la correcta gestió dels residus. En aquests sentit, l’aportació per part d'Ecoembes i Ecovidrio és de 0,0951 i 0,04 euros per habitant i any, respectivament.

D’acord amb la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es suspenen termes i s'interrompen els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats de sector públic. En aquest sentit, els terminis de presentació són els següents:

  • La data límit de presentació de propostes de campanyes de comunicació aquest any és el 31 de desembre de 2020.
  • La data límit de facturació de les campanyes realitzades és el 31 de març de 2021.

Més enllà d’aquesta data, les campanyes de comunicació restants que no s’hagin justificat es traspassaran a l’Agència de Residus de Catalunya per a la realització de campanyes institucionals de comunicació arreu de Catalunya.

Prèviament a la seva execució, les propostes de campanyes de comunicació han de ser presentades a l’ARC per a la seva validació i posterior tramesa als sistemes integrats, juntament amb la fitxa de campanya de comunicació.

A continuació, poden consultar la fitxa de campanya de comunicació i els imports que els sistemes integrats de gestió destinen als ens locals:

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme