Inici / actualitat

ACTUALITAT

Getafe presenta un innovador carro d’escombraries
20/11/2018
Des del passat 31 d’octubre, el servei de neteja viària del municipi madrileny de Getafe, compta amb un nou carro d’escombriaire que permet la separació en origen dels envasos i paper i cartró que es recullen de la via pública, contribuint així a augmentar els índexs de recollida selectiva de la ciutat.

El carro disposa d’una taula de triatge mitjançant la qual l’escombriaire pot separar la brossa que troba durant el desenvolupament de les tasques de neteja viària. A més, compta amb dos cubells independents: un per la fracció d’envasos i l’altre per paper i cartró. En aquest context, s’ha de destacar que les llaunes, ampolles de plàstic, papers, brics, envasos de Snacks i petits embolcalls són les tipologies majoritària dels residus que es troben de manera habitual en voreres i papereres. 
 
 

La presentació del nou carro d’escombraries va tenir lloc a la plaça de la Constitución de Getafe, a càrrec del conseller de Manteniment i Neteja municipal, juntament amb la presència de responsables d’Ecoembes.
 

La idea d’aquest carro d’escombraries, desenvolupada per Ecoembes en col·laboració amb LYMA (empresa municipal de neteja i medi ambient de l’Ajuntament de Getafe) ha estat reconegut com el millor projecte d’Innovació Interna d’Ecoembes l’any 2017. D’altra banda, el projecte sorgeix de les jornades de la I Liga de Reciclaje, celebrades al Espacio Mercado l’any 2016.

Inscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme